Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Condiții generale și termenul de livrare al serviciilor:

Pentru a beneficia de serviciile oferite de compania noastră, clienții noștri trebuie să semneze un contract care stabilește termenii și condițiile colaborării noastre.

Termenul estimativ de livrare a serviciilor noastre variază în funcție de natura și complexitatea fiecărui proiect în parte. În general, în momentul semnării contractului, stabilim în mod clar termenul de livrare și comunicăm acest lucru clienților noștri. Echipa noastră dedicată se asigură că serviciile sunt livrate în mod prompt și eficient, respectând atât termenul convenit cât și termenele legale stabilite autoritațile fiscale.

Modul de livrare al serviciilor noastre este adaptat necesităților și preferințelor clienților noștri. Odată semnat contractul, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a stabili modalitatea optimă de livrare. Aceasta poate implica furnizarea serviciilor direct la sediul clientului, în format digital sau prin intermediul altor canale de comunicare, în funcție de cerințele specifice ale proiectului și preferințele clienților noștri.

Pentru a vă asigura o experiență deosebită în colaborarea cu noi, ne asigurăm că procesul de livrare este transparent și că sunteți informați în fiecare etapă a proiectului. Ne străduim să vă oferim servicii de înaltă calitate, respectând termenele stabilite și asigurându-ne că toate aspectele contractuale sunt îndeplinite în mod corespunzător.

Echipa noastră dedicată este disponibilă pentru a răspunde tuturor întrebărilor și pentru a oferi suport în legătură cu procesul de livrare a serviciilor noastre.

Termenul de retur:

În cazul în care un client dorește să renunțe la serviciile oferite de compania noastră, există un proces specific pe care îl urmăm.

Pentru a înceta colaborarea clientul trebuie să transmită o notificare scrisă prin care exprimă dorința sa de a renunța la servicii. Apoi, se procedează la semnarea unui act adițional de încetare a colaborării, în care sunt specificate detaliile relevante. Acest act adițional este semnat de ambele părți pentru a confirma acordul comun cu privire la încetarea colaborării.

În situația în care anularea implică servicii prestate care trebuie să fie anulate sau modificate, procedăm la stornarea facturilor emise inițial și la emiterea altor facturi în concordanță cu noile cerințe sau ajustări. Aceasta asigură claritatea și transparența în procesul de anulare și ne asigură că aspectele financiare sunt tratate în mod adecvat.

Suntem dedicați să oferim un proces de retur/anulare cât mai eficient și transparent posibil, pentru a asigura satisfacția clienților noștri. Echipa noastră este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi suport în cazul în care aveți nevoie de asistență suplimentară în procesul de renunțare la serviciile noastre.

Politica noastră de retur/anulare este concepută pentru a vă asigura că puteți face schimbări în mod corespunzător și convenabil. Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații suplimentare sau asistență în cazul în care doriți să inițiați un proces de renunțare la serviciile noastre.