Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

project1

Din 2013 partenerul de încredere al antreprenorilor mici și mijlocii!

Compania Ask For Accounting a fost fondată în 2013 de Valentina Saygo, cu scopul de a le oferi antreprenorilor mici și mijlocii un partener de încredere la început de drum. 

De când am început activitatea am lucrat cu peste 340 de antreprenori ce și-au dorit alături de ei o echipă profesionistă care să-i ajute cu consultanță economică și de afaceri, evidență contabilă, analiză financiară, întocmire planuri de afaceri, dosare de finanțare și nu numai. 

Indiferent de mărimea afacerii, am reușit să le oferim tuturor clienților o perspectivă nouă asupra mediului de business și contabilității, o perspectivă care să-i încurajeze să continue să investească în dezvoltarea afacerii lor.

Cauți firma de contabilitate potrivită?

Financial,accounting,investment advisor consulting with her team at office.

Ask for Accounting

De-a lungul timpului am lucrat cu clienți din peste douăzeci de industrii și anume: agricultură, construcții, organizare cursuri, IT, HORECA, publicitate, arhitectură, saloane de înfrumusețare, cabinete medicale, comerț etc. 

Ne place să spunem că nicio afacere nu este prea mică pentru noi, credem în potențialul antreprenorilor români care se dezvoltă rapid atunci când își găsesc un partener contabil pe măsură.

testimoniale

Părerea clienților noștri