Am sperat in motiune, nu stiu de ce si ce anume am crezut ca se va intampla si am sperat degeaba! Speram in orice caz ca se va schimba actualul guvern. Parca nimeni nu a facut greseli atat de mari ca toate guvernele lui Boc la un loc. Parca pana la ei exista mai multa pudoare, mai multa rusine, furau mai cu perdea, insa cei de acum nu au nici o jena fata de lege, fata de noi, fata de Dumnezeu!

In nici o legislatura nu s-a votat din GRESEALA.

Ani de-a randul am indurat umilinta functionarilor publici in special celor de la ANAF, DGFP, ITM, Garda Financiara, administratia locala.Ani de-a randul am fost carpa de praf, pres de sters picioarele, am plecat plangand sau plina de furie, am fost purtata de la o usa la alta, de la un ghiseu la altul, fara sa rezolv nimic si a doua zi sa o iau de la capat.

Cu toate ca inca nu a sosit toamna, nici cea calendaristica si nici cea astrologica, hambarele nu sunt foarte pline si nici porumbul nu a fost cules, in arsita verii agricultura este strigata la catalog de catre Fisc.

Daca pana de curand veniturile din agricultura ori nu au fost luate in seama, ori nu au contat, n-as sti sa va dau un raspuns clar din ce cauza sau motiv, acum le-a venit randul. Impropriu spus acum, pentru ca OUG 125 din 2011 a modificat Codul Fiscal inca de la 1 ianuarie 2012, dar oamenii tot n-au crezut ca se se va aplica. Au sperat ca se schimba ministrii si poate isi aduce aminte cineva si de ei.

Suma virata lunar de catre angajatori pentru concediile medicale, respectiv 0,25% din salariul brut, este o contributie si nu o taxa sau un impozit, adica angajatul beneficiaza de indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca, in anumite procente din salariu, in functie de incadrarea bolii pe care o are. Fac aceasta precizare de la inceput, pentru ca in cazul unei contributii, beneficiezi de o prestatie sau contraprestatie si nu iti iei adio pe veci de la plata, cum este in cazul taxelor si impozitelor.

Page 1 of 2

De ce Ask For Accounting

Consiliere in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile

Analiza financiara si diagnostic financiar

Certificarea situatiilor financiare

Consultanta economica si de afaceri

Intocmire planuri de afaceri

Tinem legatura

Str. Sfinții Voievozi nr 55, sector 1, 010965 București, România

Telefon:0314.378.863

Email: office@askfor.ro