Management

Valentina Saygo - MANAGING PARTNER

Valentina Saygo

Managing Partner
Consultant Fiscal


Valentina Saygo este director general si expert contabil in cadrul societatii. Are in permanenta grija ca tuturor clientilor sa li se respecte drepturile si ca acestia sa aiba intotdeauna castig de cauza in fata institutiilor statului.
Tamara Cuteica - MANAGER MARKETING

Tamara Cuteica

Manager Operational


Tamara Cuteica, manager operational, se ocupa de latura administrativa a societatii. Responsabilitatile postului sunt: intocmirea ofertelor si a contractelor de prestari servicii, mentenanta bazei de date, calculul rentabilitatii.
Madalina Gheorghe - ASISTENT MANAGER

Madalina Gheorghe

Asistent Manager


Madalina Gheorghe este asistent manager si se ocupa cu: consolidarea nivelului firmei in relatia cu clientii si partenerii de afaceri, preluarea, inregistrarea si distribuirea corespondentei, redactarea corespondentei de afaceri, intampinarea vizitatorilor, preluarea apelurilor telefonice.

Contabilitate

Florentina Radulescu - CONTABIL SEF - ASK FOR ACCOUNTING

Florentina Radulescu

Contabil Sef


Florentina Radulescu este contabil sef si se ocupa cu administrarea departamentului financiar – contabil. Principalele atributii sunt: organizarea contabilitatii societatilor, verificarea situatiilor financiare intocmite, raportarea rezultatelor.
Adina Mirea - CONTABIL SENIOR - ASK FOR ACCOUNTING

Adina Mirea

Contabil Senior


Adina Mirea este contabil senior, printre sarcinile specifice postului numarandu-se: analizarea contabila a documentelor primare colectate, stabilirea formulelor de calcul potrivite, verificarea situatiilor lunare.
Camelia Mladenciu - CONTABIL JUNIOR

Camelia Mladenciu

Contabil Junior


Camelia Mladenciu, contabil junior, are ca principale atributii intocmirea si completarea documentelor primare, sortarea documentelor pentru arhivare, completarea registrelor contabile.

Resurse umane

Alin Caru - INSPECTOR RESURSE UMANE - Ask for Accounting

Alin Caru

Inspector resurse umane


Alin Caru este inspector resurse umane, iar principala sarcina este de a se asigura aplicarea corecta a procedurilor operationale de resurse umane. Printre atributii se numara: administrarea personalului si intocmirea documentelor de salarizare.


Vanzari

Ionut Manea - Consultant de vanzari - Ask For Accounting

Ionut Manea

Consultant de vanzari


Ionut Manea este consultant de vanzari si se ocupa cu gasirea de noi clienti, stabilirea de parteneriate si customer care.

De ce Ask For Accounting

Consiliere in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile

Analiza financiara si diagnostic financiar

Certificarea situatiilor financiare

Consultanta economica si de afaceri

Intocmire planuri de afaceri

Tinem legatura

Str. Sfinții Voievozi nr 55, sector 1, 010965 București, România

Telefon:0314.378.863

Email: office@askfor.ro